Alphabet Dessert 1kg

Kriteriji:

8.8 Okus
9.2 Izgled
8.5 Mešanje
9.2 Sestavine
9.6 Uporabnost
9.1

Alphabet Dessert

Ocena izdelka

Alphabet Nutrition Dessert je odličen beljakovinski dodatek, saj vsebuje sirotkine in grahove beljakovine, hkrati pa je tudi odličen vir vlaknin in Vitamina C.

Izdelek se od drugih razlikuje predvsem v tem, da vsebuje stevijo, ki je odlično naravno sladilo. Mnogi proizvajalci pri izdelavi beljakovinskih dodatkov uporabljajo umetna sladila kot so: aspartam, kalijev acesulfam in sukraloza, ki pa so lahko nevarni za zdravje.

Okus

Dessert je beljakovinski “šejk” odličnega okusa, na voljo v čokoladni ali vanilijevi različici, in je odličen za vse tiste, ki ste na različnih dietah, ki vam ne dovoljujejo sladkarij. Z Alphabet Dessert lahko grešite brez slabe vestii.

Sestavine

Alphabet Nutrition Dessert vsebuje sirotkine in grahove blejakovine ter kar 7.5g vlaknin na odmerek. Ker vsebuje le 1g ogljikovih hidratov in je brez dodanega sladkorja je odličen za vse, ki se borite z odvečnimi kilogrami. Je tudi vir Vitamina C, tako, da skrbi tudi za vaš imunski sistem. Odličen okus pa dajejo naravne arome in omenjeno sladilo stevija.

Mešanje 

Mešanje je solidno na začetku se naredi manjša pena, ki pa kmalu izgine.

Alphabet Dessert

Alphabet Dessert
Alphabet Dessert

Embalaža

Pakiran je v zelo priročni 1kg embalaži, ki zadostuje za 30 odmerkov po 33,3g.

Uporabnost

Izdelek se lahko uporablja kot klasičen beljakovinski napitek in je primeren tako po treningu kot tudi tekom dneva. Zaradi vsebnosti različnih vrst beljakovin ter vlaknin je odličen nadomestek obroka ali kot zdrava sladica.

Lahko se ga doda tudi v kakšen Smoothie, odličen pa je tudi za pripravo različnih beljakovinskih sladic.

Cena

Cena je primerna, glede na to, da gre za izelek, ki ga lahko uporabimo skoraj povsod in, da ne vsebuje nobenih umetnih sladil, arom in barvil.

Končna ocena

Naša skupna ocena izdelka je 9,2. Gre za odličen beljakovinski dodatek, ki je narejen iz naravnih sestavin in je poleg tega tudi vir vlaknin in Vimanina C. Ima zelo široko uporabnost, saj je primern tako za napitek po vadbi kot tudi za nadomestek obroka oz. kot okusna zdrava sladica. Odličen je za vse tiste, ki si želite grešiti brez slabe vesti.

Ti je izdelek všeč?

Na prodajno mesto