Alphabet Nutrition Whey

Alphabet Whey

Kriteriji:

9.2 Okus
8.6 Izgled
8.8 Tekstura
9.6 Kvaliteta
9.8 Sestavine
9 Embalaža
9.5 Uporabnost
8.5 Mešanje
9.1

Alphabet Nutrition Whey

 

Ocena izdelka

Alphabet Nutrition Whey je odličen beljakovinski dodatek, ki je narejen izključno iz naravnih sestavin. Izdelek se od drugih razlikuje predvsem v tem, da vsebuje stevijo, ki je odlično naravno sladilo. Mnogi proizvajalci pri izdelavi beljakovinskih dodatkov uporabljajo umetna sladila kot so: aspartam, kalijev acesulfam in sukraloza, ki pa so lahko nevarni za zdravje.

Okus

Alphabet Nutrition Whey je odličnega okusa, če ga zmešamo v Shaker-ju dobimo odličen napitek, ki ga z velikim veseljem zaužijemo po naporni vadbi ali tekom dneva. Okus prav tako tudi ni preveč sladek, tako da je skrb, da je to zopet eden izmed tistih pretirano sladih beljakovinskih napitkov popolnoma odveč.

Sestavine:

Whey je narejen iz čistega sirotkinega koncentrata in vsebuje 24.5g beljakovin na odmerek. Vsebuje le 2.5 ogljikovih hidratov in je brez dodanega sladkorja. Odličen okus pa dajejo naravne arome in omenjeno sladilo stevija.

Mešanje:

Mešanje je solidno na začetku naredi manjša pena, ki pa kmalu izgine.

Alphabet Nutrition Whey 

alphabet_whey1

Embalaža:

Na voljo je v 2kg pakiranju v priročni emabalaži

Uporabnost:

Kot tudi katerikoli drug beljakovinski dodatek, je odličen za vse tiste, ki si želite povečati vnos beljakovin v prehrani. Lahko je odličen napitek po napornem treningu, nadomestek zajtrka v kombinaciji z raznimi kosimiči, ali pa tudi kot manjši obrok tekom dneva.

Vsi vemo, da beljakovine pomagajo pri povečanju in ohranjanju mišične mase, ter pomagajo pri ohranjanju zdravih kosti.

Cena: 

Cena izdelka je zelo primerna, glede na naravne sestavine in dobro sestavo. Zagotovo ne spada med najcenejše, vendar je vredno odšteti malenkost več in uporabljati izdelek brez umetnih dodatkov.

Vam je izdelek všeč?

Na prodajno mesto