POPOLNA POSTAVA – vodič do vitke in zapeljive postave 2. del

Zdravo telo

POPOLNA POSTAVA – vodič do vitke in zapeljive postave 2. del

Pozdravljena draga dama. Veseli me, da se zopet bereva in srčno upam, da sem te v prejšnjem delu našega bloga uspel  naučiti nekaj novega, in kar je mnogo, mnogo pomembnejše, nekaj koristnega in uporabnega, kar ti bo spremenilo življenje in poskrbelo, da bo popolna postava  tvoja. Za vedno. Pika.

Kot smo rekli, ključ do uspeha je pravilna prehrana, prava prehranska dopolnila in vadba.
Pravilno prehrano smo obdelali v 1. Delu bloga popolna postava, tako da nam preostanejo še pravilna prehranska dopolnila in vadba.

PRAVA PREHRANSKA DOPOLNILA

Hujšanje Alphabet Burner

Že poznaš program Alphabet BurnerIzguba teže ni več problem.

 

Katera so prava prehranska dopolnila, da bo popolna postava tvoja ?
Če ti je cilj izgubiti nekaj kilogramov, potem je prvi na tvojem listu Alphabet Burner.
Zakaj Alphabet Burner? To je fat burner ali topilec maščob, kot bi to prevedli v slovenščino.

Vsebuje kofein in naravne izvlečke zelenega čaja, grenke pomaranče, regrata in ingverja.
Gre za sinergijo učinkovin, ki ti v kombinaciji uspešno pomagajo doseči, da bo popolna postava tvoja.

KOFEIN

Kofein poznamo vsi in vsi si z njim pomagamo. Tudi tebe vsak dan zbudi vonj kavice. Pa ne mislim vrže iz postelje, kot to stori budilka. Prebudi, kot napolni z energijo in ti pomaga, da se »sestaviš«.

Kofein je poživilo, ki stimulativno vpliva na CŽS (centralni živčni sistem), zaradi česar zmanjšuje utrujenost, poviša budnost in poveča tvojo zbranost. Zato pa je kava tako priljubljena na tem svetu.
Dobra novica je, da 1 kapsula Burner-ja vsebuje približno toliko kofeina, kot kava, 2 kapsuli, kar je priporočen odmerek, pa 120mg kofeina, kar je toliko, kot velika pločevinka Red Bulla.

Prednost Burner-ja je, da ne vsebuje nepotrebnih kalorij, medtem ko kava vsebuje dodatne kalorije, saj jo pogosto pijemo z mlekom, smetano, itd.

Kofein v kavi

ZELENI ČAJ

Ekstrakt zelenega čaja je ena izmen najpomembnejših sestavin za izgubo odvečne maščobe. Naložen z polifenoli, kot so flavonoidi in katehini, ki delujejo kot močni antioksidanti. Ena izmed močnejših spojin v zelenem čaju je antioksidant epigalokatehin galat  (EGCG), ki je bil raziskan za zdravljenje različnih bolezni.
Raziskave so pokazale, da zeleni čaj poveča krvni tok in niža holesterol, kar pomeni, da ti ne bo pomagal le pri tem, da bo popolna postava tvoja, pač pa da bo tvoje telo tudi bolj zdravo. Študije so odkrile več pozitivnih učinkov na zdravje – zeleni čaj zmanjša možnosti za srčna obolenja in srčno odpoved. Zeleni čaj pripomore k nižjemu krvnemu sladkorju, kar pomeni, da preprečuje nastanek in razvoj sladkorne bolezni.

Zeleni čaj

IZVLEČEK GRENKE POMARANČE

Burner vsebuje ekstrakt grenke pomaranče, ki prispeva k uravnavanju teže, podpira presnovo maščob ter ogljikovih hidratov. Prav tako pomaga pri ohranjanju zdravega maščobnega tkiva. Sinefrin, izvleček iz grenke pomaranče, je alkaloid, ki poveča razgradnjo maščob, rahlo zmanjša lakoto in pospeši presnovo. Znanstvene raziskave so odkrile, da ekstrakt grenke pomaranče (sinefrin) pospeši tvojo presnovo, s čimer boš dnevno porabila do 128kCal več, ne da bi za to mignila. Super, kaj ne? Tako si boš brez dodatne muke priskrbela, da bo popolna postava tvoja.

Grenka pomaranča

Ekstrakt ingverja

Ingver izvira iz tropskih in subtropskih krajev. Uporablja pa se le del, ki raste pod zemljo.

Značilnosti ingverja so bile znane v Aziji že stoletja. Uporabljal se je za različne stvari.

Eterična olja in sestavine (na primer gingerol) iz ingverja, se uporabljajo v vedno več namenov. Tako ni presenetljivo, da se ingver v Aziji ne uporablja le v kuhinji, ampak je del vsakdanje prehrane.

Ingver

Ekstrakt regrata

Regrat poznamo ga že tisoče let in se uporablja za zdravljenje anemije, kožnih bolezni, bolezni krvi in depresije. Je splošni stimulans za organizem in deluje kot blago odvajalo, pospešuje prebavo in pomaga pri odstranjevanju nakopičenih strupenih snovi iz telesa. V številnih znanstvenih publikacijah ima diuretičen učinek, deluje protivnetno ter tako očisti telo strupov. Pomagal ti bo, da bo popolna postava hitreje realnost, prav tako pa bo poskrbel, da boš iz telesa odplaknila odvečno vodo in strupe.

Tako, pa smo ugotovili, zakaj je Alphabet Burner tako uspešen v boju z odvečnimi kilogrami. Celo več, prišli smo da zaključka, da pomaga pri razstrupljanju telesa in odvajanju odvečne vode iz telesa.
Pomagal ti bo, tudi če ne boš vadila, seveda je pa vadba dodatna prednost v boju z odvečnimi kilogrami.

Regrat

VADBA

Vadba je dodatna prednost, ko se borimo za naš ideal, t.j. popolna postava.  Ločimo aerobno vadba in anaerobno vadbo.
Aerobna vadba, t.j. tek, hoja, kolesarjenje, itd. nam pomaga porabljati dodatno energijo, zaradi česar bomo hitreje izgubljali kilograme. Slabost aerobne vadbe je, da naše telo za energijo porablja tudi mišice, ko smo v kaloričnem deficitu, ta pa je nuja za izgubo maščobe. Tako vidimo, da je popolna postava kar zakomplicirana za doseči. Če telo pokuri za energijo naše mišice, telo izgubi na obliki in veš kaj? Popolna postava se tako prej oddalji kot približa.
Kako to težavo rešiti?
Precej enostavno. V svoj režim vadbe ne smemo vključiti le tek itd., pač pa tudi vadbo, ki bo pravilno aktivirala mišice.

V naši spletni trgovini tako najdeš npr. primer vadbe za oblikovanje zadnjice, ki vsebuje popoln trening za zadnjico, opise vaj, slike, kako vaje izvajati, koliko časa, in še več.

Vadba tek

Rešitev za to, da bo popolna postava naša je ta, da v vadbo vključimo vaje z lastno teži in/ali vadbo v fitnes centrih.  Pozorna moraš biti na to, da je čas pod obremenitvijo nekje 40-50 sekund, kar pomeni, da moraš vajo izvajati 40-50 sekund. Po delovni seriji sledi pavza. Ta naj traja 40-45 sekund, razen, če je v režimu vadbe določeno drugače.
Vaja ti mora predstavljati izziv. Če se odločiš, da boš delala 15 ponovitev določene vaje, mora biti 15 ponovitev res stežka opravljena – le tako boš dosegla popolna postavo v najkrajšem času.

Vaje za noge
Naj še enkrat poudarim – vadba ni nujna, te pa hitreje pripelje do rezultatov in doda nekaj mišične mase na tiste predele, ki jih želiš poudariti. Ne se ustrašit, ne boš izgledala mišičasta. Naj vzamem za primer naš program za zadnjico. Program poskrbi, da pridobiš nekaj mišične mase na zadnjici in nogah – tako dobiš lepe obline, dodatna mišična masa pa poskrbi, da se koža lepo zategne in se tako posloviš od celulita. Aja, še to. To je tudi edini način, da se znebiš celulita. Nobena draga krema ti ne bo pomagala – le izguba telesne maščobe in pridobitev nove mišične mase na teh predelih. Pri ženskah so to najpogosteje zadnjica in noge.

ZAKLJUČEK

Tako, pa smo prišli do konca 2. dela našega bloga. Mislim, da sem te naučil vse kar potrebuješ vedeti o tem, kako doseči, da bo popolna postava tvoja.

Če si pospešiti in olajšati proces preoblikovanja svoje postave, te vabim, da preizkusiš Alphabet Burner. Poleg topilca maščobe z naravnimi izvlečki (sedaj tudi poznaš prednosti vsake izmed sestavin v našem Burner-ju in kako ti le-te pomagajo doseči, da bo popolna postava tvoja) prejmeš brezplačen program prehrane, ki ti bo olajšal vse računanje in ti prihranil na ure in ure dela s preračunavanjem energijskih potreb in hranilnih vrednosti živil.

Če si Burner že preizkusila, pa bomo zelo veseli tvojih povratnih informacij o programu, saj stremimo k popolnosti in s tvojo pomočjo bomo program lahko še izboljšali.

Za enkrat pa se ti naj zahvalim, da si mi namenila svoj dragocen čas in se kmalu beremo v novem blogu.

P.S. Sedaj ko veš, da popolna postava niso sanje, ampak si le drobcen korak od telesa, ki mu praviš »popolna postava«, te izzivam, da začneš z Alphabet programom in vztrajaš, dokler ne boš zadovoljna z rezultati in še naprej. Živimo le enkrat, zakaj ne bi bili srečni in zadovoljni sami s seboj. Mar ni to naš končni cilj, biti srečen?

Zdravo telo

Preberi si prvi del bloga Popolna postava (1.del)